FC Smlednik Arena Futsal

FC Smlednik Arena Banner 2

V sodelovanju s ConnSi vam z velikim veseljem vam predstavljamo prvi (e)športni turnir – FC Smlednik Arena!

KAJ? Turnir v malem nogometu (4+1 po pravilih FIFA-e)
KDAJ? 18.9.2016 s pričetkom v dopoldanskem času.
KJE? Klub Kubu, Vodice!
ROK PRIJAV IN ŽREB: 15.9.2016 @ 21:00!
INFO: FaceBook ali email (fcsmlednik@gmail.com) ali po telefonu – Andraž 040/356-211

Prijava:
Prijavo pošljite na e-mail: fcsmlednik@gmail.com vsebovati pa mora naslednje podatke:

Vrsta tekmovanja:
Ime ekipe/vzdevek igralca:
Ime in Priimek vodje ekipe/igralca:
Telefonska št. vodje ekipe/igralca:
Kraj(zaradi urnika):
Nato vam bomo v naslednjem dnevu odgovorili s potrditvijo na turnir, ter posredovali podatke za plačilo prijavnine, katera bo med drugim vedno večja, zato pohitite s prijavo.

Prijavnine:
Mali nogomet (4+1):
od 18. do 31.7. = 50eu
od 1. do 31.8. = 60eu
od 1. do 15.9. = 70eu
Nagradni sklad: =1000€+ ter pokali za najboljše ekipe in igralce(v primeru 15+ ekip)!

Giveaway-i:
Prilagamo vam še LINK do nagradne igre, kjer lahko osvojite zastonj prijavnino za naš turnir:

Nagradna igra – Gratis prijavnina – FUTSAL!

Pomembno:
V primeru, da bo na posamezni turnir prijavljenih manj kot 8 igralcev oz. ekip si organizator pridržuje pravico da ga odpove. Prijavnine bodo v tem primeru seveda vrnjene.

Prijavnino je potrebno plačati najkasneje na dan žreba in na željo organizatorja poslati tudi potrdilo o plačilu.

Prijavnine se ne vrača, če se turnir izpelje, igralca/ekipe pa na turnirju bodisi ni bilo, ali bodisi ni nastopal/tekmoval.

Tudi v primeru deževnega vremena se bo turnir izepljal(če bo seveda dovolj ekip/igralcev), kajti igrišče za futsal je v celoti pokrito, FIFA-o bomo v vsakem primeru imeli pod streho. Odbojkaši pa so edini ki bodo v primeru slabega vremena malce bolj “nastradali”, vendar verjamemo da so/ste vajeni mokre mivke, pa še sonce jim/vam ne bo nagajalo.

Pravila:
Podrobna pravila najdete spodaj:

– PRAVILA ZA FUTSAL
Splošno:
– Igra se na igrišču Kubu pri Vodicah. Igrišče je v osnovi namenjeno inline hokeju tako da se igra na bande oz. na odboj.

– Igra se z maloodbojno žogo, velikosti številka 4, po pravilih FIFA.
– Tekma skupinskega dela traja dvakrat po 10-12 minut(odvisno od števila prijavljenih ekip in časovne stiske), tekme končnice pa dvakrat po 12-15 minut kosmate igre(brez ustavljanja ure).
– Tekma za tretje mesto se igra(zaradi različnega nagradnega sklada).
– Akumulirani prekrški – prekrški se seštevajo, ter 5 prekršek in vsak naslednji v istem polčasu pomeni kazenski strel iz 10m za nasprotno ekipo.
– Žoga mora prečkati polovico igrišča, preden se je lahko datakne vratar. Razen iz prekinitve (avta ali  prostega strela) in po odvzeti žogi, lahko igralci neposredno podajo vratarju.
– Če se tekma v skupinskem delu konča z neodločenim izidom, se izvajajo 6-metrovke. Najprej ima vsaka ekipa po tri strele, če je še vedno izenačeno pa strelja iz vsake ekipe po en igralec dokler ne dobimo zmagovalca.
– Če se tekma v končnici konča z neodločenim izidom, sledi 5 minutni podalšek, kjer se igra na srebrni gol(tudi če pade zadetek, se odigra celotnih 5minut). Če tudi po podaljšku ni zmagovalca, se izvajajo 6-metrovke. Najprej ima vsaka ekipa po tri strele, če je še vedno izenačeno pa strelja iz vsake ekipe po en igralec dokler ne dobimo zmagovalca. Igralec se lahko menja ob vsakem strelu.

Sistem:
Sistem bo odvisen od števila prijavljenih ekip in bo po vsej verjetnosti objavljen na dan žreba.

Pomembno:
– Vse ekipe se morate javiti pri INFO mizi pred pričetkom tekmovanja!
– Če ena ekipa zamudi na svojo tekmo, se rezultat registrira 3:0 za nasprotno ekipo.
– Če obe ekipi zamudita, se registrira rezultat 0:0, organizator pa ima proste roke, kar se tiče nadaljnjega tekmovanja obeh ekip, ki sta zamudili.
– Če igralec dobi direktni rdeč karton, se bo sodnik, po posvetu z organizatorji, odločil za dolžino/trajanje kazni. Na kazen se ni mogoče pritožiti, je pa mogoče namesto izključenega igralca dodati novega igralca, kateri ni nastopal za nobeno izmed ekip na turnirju.
– Organizator si prdržuje pravico, da spremeni pravila v kateremkoli trenutku, tudi med samim turnirjem – pomeni da lahko spremeni pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O morebitnih spremembah pravil bodo udeleženci obveščeni na spletnih naslovih ali vodje ekip osebno na tekmovanju!
– Vsak udeleženec turnirja igra na lastno odgovornost!!!