SPONZORJI

Stran namenjena našim zvestim podpornikom, brez katerih nebi bilo mogoče priti do sem, kjer smo sedaj.

connsi_logoConnSi, Društvo eŠport, Ljubljana. Naša znamka, s katero smo v gamingu znani po celotni Sloveniji in si nabrali vse prepotrebne izkušnje, kot so vodenje ekipe in organizacija turnirjev.

OK_logoOkrepčevalnica v Kampu, Dragočajna, Smlednik. Naš drugi in prvi pravi resni sponzor na katerega smo zelo ponosni in mu hvaležni, da nam je zaupal in priskočil na pomoč v samih začetkih in obenem tudi najtežjih trenutkih. Še enkrat ogromna zahvala in velik respect!

 

DVOR_logoPicerija Dvor, Kongresni trg, Ljubljana. Naslednji sponzor, ki je prav tako pripomogel predvsem pri naročilu dresov in izvedbi turnirja.

 

Sportradar, Črnuče, Ljubljana. Eden izmed glavnih oz. najpomembnejših sponzorjev, kateri nam finančno pomaga pri izvedbi turnirja in pri sodelovanju v zimskih ligah!

KPS_LOGO_smallKmetija Pr’ Šantovc, Smlednik. Sponzorski družini se je s svojo kmetijo pridružil tudi naš igralec Zaletelj Miha. Hvala Šanta! 😉

 

Primož Bernik s.p., Škofja Loka. Še eden izmed igralcev je stopil v sponzorske vode! Finančno bo pripomogel k našim projektom.

 

Krajevna Skupnost Smlednik, Smlednik. Krajevna skupnost nam stoji ob strani v organizacijskem smislu, saj kar dvakrat na leto sodelujemo pri izvedbi turnirjev.

 

Hudwood, Valburga, Smlednik. Sokrajan, s katerim smo skupaj žulili šolske klopi, nas bo založil s promocijskim materialom iz lesa!

 

Let’s Doodle, Dragočajna, Smlednik. Še en soigralec/sokrajan, ki je pred kratkim postal tudi naš sponzor! Priskrbel bo oblačila(bone) za naj posameznike naših turnirjev.

 

Simič & Partnerji, Smlednik. Mislimo da g. Simič ne potrebuje dodatne predstave, saj je dobro znan na slovenski nogometni sceni. Pripomogel bo pri izvedbi turnirja!

 

Mali-e-tiko, Smlednik. Sokrajan, kateri je veliko pripomogel že pri sami izgradnji športnega parka bo v prihodnje poskrbel še, da bomo imeli ob igrišču na razpolago še strešno konstrukcijo.

PicoPeko, Ljubljana-Bežigrad. Sokrajan Peko bo s svojimi odličnimi picami poskrbel, da ne bomo lačni.

 

Avto AR-TA, Jarše, Domžale. Sponzor, ki je velik ljubitelj malega nogometa, pripomogel pa bo pri izvedbi turnirja!

 

DS Elektronika, Torovo, Vodice. Sokrajan, ki z veseljem priskoči na pomoč pri naših tradicionalnih dogodkih in projektih.

Mizarstvo Žumer, Repnje, Vodice. Še eden v vrsti domačinov, ki podpira razvoj športnih dogodkov in ekip v našem okrožju.

 

 

Parkelj, Ljubljana. Podjetje katero nas založi z oglasnim in promo materialom.

 

STRC, izposoja prireditvene opreme, Smlednik. Sokrajan in tudi sošolec, kateri poskrbi za kvalitetno ozvočenje na naših prireditvah.

 

Mclow, Vodice. Sponzor kateri poskrbi za tisk na naši športni opremi!

 

Kelme, Ljubljana. Sponzor kateri bo priskrbel bone za nogometne čevlje, katere bodo prejeli naj posamezniki futsal turnirjev.

 

Decathlon, Ljubljana. Med podporniki oz. sponoznorji je po novem tudi šprortna trgovina Decathlon! Podarili nam bodo nekaj športne opreme. Hvala za podporo!

 

mlekarneLjubljanske mlekarne, Ljubljana. Sponzor, kateri priskrbi sladolede/jogurte za udeležence naših dogodkov.

 

turnirji_logoTurnirji.com, Kobarid. Ekipa turnirji.com je uredila in objavila novico o našem turnirju in jo tudi izpostavila. Velika in prav posebna zahvala pa gre Markotu.

foto-boni-kranjFoto Boni, Kranj. Naš najnovejši sponzor je foto studio, ki bo od sedaj naprej skrbel za fotografije na naših dogodkih.

 

pokaliPokali123.si, Trojane. Sponzor, kateri poskrbi za izgled in kakovost pokalov na naših dogodkih.

 

 

 

 

 

Pretekli sponzorji/podporniki, katerih tudi ne smemo pozabiti, saj so nam stali ob strani na samem začetku, ko je bilo najtežje!

klubkubu_logoKlub Kubu, Vodice. Pomemben sponzor, brez katerega bi bilo nemogoče organizirati kakršenkoli turnir. Hvala lepa za to priložnost.

zorman Gostilna Zorman, Valburga, Smlednik. Naš naslednji sponzor, kateremu se zahvaljujemo za zaupanje in pomoč.

eigresi_logoEigre.si, Kranj. Dolgoletni sponzor še iz gaming voda, kateri je še vedno pripravljen priskočiti na pomoč pri izpeljavi vseh gaming dogodkov.

 

Še enkrat bi se radi zahvalili vsem in vsakemu posebej! HVALA!